Om oss

Här på gården bor Thomas Hansson med sin sambo Anne-Lie Jakobsson.

Thomas har bedrivit sin verksamhet på gården sedan 1989. Han har bl.a haft egen uppfödning av halvblodshästar.

Numera är han verksam inom körsporten som kusk, groom och banbyggare.

Thomas är den som ansvarar för driften av gården och stallet. Det är till honom man vänder sig med alla frågor om hur, var, när och varför!

Anne-Lie är född och uppvuxen i travsporten. Numera tävlar hon i distansridning samt har ett litet finger med i körsporten, främst som groom, men har under 2014 även debuterat som kusk på ren hobby nivå.

Gårdens egna hästar är:

Monzan

En varmblodsvalack född 2002. Har tävlat som travhäst fram till 8-års ålder, därefter bytte han karriär till distansritt. Pga en olycka är han numera en glad pensionär och har andra uppgifter i livet.

Eddie

Senaste tillskottet i familjen. Den 1 september 2017 kom Eddie in i familjen. En varmblodsvalack född 2014. Ska bli spännande att se vad vi kan trolla fram i denna underbara individ.

 

 

Doris

Ett halvblodssto född 2011. Är under utbildning till körhäst. Numera är hon i vagn och fortsätter såklart att utbildas vidare.

 

Välkommen till

www.stallingelsta.n.nu

Vi har startat året 2018 med att boka upp en hel del körträningar. Både för Ankan som varit hos oss ett par år samt nu även Tonnie Cazemier från Holland. Håll koll på bokningarna av ridhuset!

Dessa körträningar anordnas av Drive & Ride Mälardalen. För mer info om dessa kika in på deras sida på facebook alternativt hemsidan www.driveandride.se