Det tog lite tid...

Detta är ju faktiskt lite skamligt =/

Jag drabbades alldeles tydligt av skrivkramp och diverse andra åkommor. För att skriva här, det har jag totalt glömt bort. Dumstrut på!

Vi har tagit oss igenom den varmaste sommaren på många år. Den torraste också! Det har väl inte undgått någon att 2018 är ett år med foderbrist och ebb i grundvattnet.

Det positiva i värmen är att jag tog tillfället i akt att rida in Eddie. Värme gör ändå att hästarna inte riktigt har samma sprakande energi och just det är ju bra när man ska göra saker som är nytt.

Eddie var ju på gång så fint runt nyår då vi gjorde premiär att åka häst och någon som höll oss i snöre. Men så drog han igång att växa, och det med besked. Den lille ynglingen hade rejäl växtvärk och urkass kroppskontroll - och då tycker iallafall inte jag att det är bussigt att begära att han ska kånka omkring på mig.

Så vi ägnade oss åt andra saker en tid och vips var det sommar och jag tröttnade på att vara beroende av någon som skulle hålla oss i snöre. Så vi provade våra vingar själva. Ett par gånger i rygg på en förlöpare och senare även ensamma. Hittills har det gått finemang, så vi fortsätter att göra på vårt sätt.

 

Nu är det även så att det är lite saker på gång här framöver. Ännu är det inte officiellt men inom kort så... och det kommer såklart att förklaras närmare även här.

Nu ska jag inte glömma bort det här igen!

Tjing sålänge =))

16 sep 2018

Välkommen till

www.stallingelsta.n.nu

Vi har startat året 2018 med att boka upp en hel del körträningar. Både för Ankan som varit hos oss ett par år samt nu även Tonnie Cazemier från Holland. Håll koll på bokningarna av ridhuset!

Dessa körträningar anordnas av Drive & Ride Mälardalen. För mer info om dessa kika in på deras sida på facebook alternativt hemsidan www.driveandride.se